StylingWie droomt niet van een perfect gestylde bruiloft?

Magic is something you make ...

Jullie huwelijk wordt pas écht ‘jullie’ met de juiste decoratie en aankleding. Decoreren en aankleden is onze passie, we volgen de trends en zitten dagelijks met onze neus in tijdschriften en media. Misschien willen jullie de ceremonie of de kerk leuk aan kleden en het thema doortrekken op de feestlocatie of willen jullie graag zelf alles voorbereiden en enkel de plaatsing aan ons over laten. Wij spelen graag in op jullie wensen en denken graag met jullie mee.

We verzorgen zelf de bloemendecoraties en kunnen vaak gebruik maken van onze eigen producten om de kerk, ceremonie of feestlocatie aan te kleden. We werken samen met leuke leveranciers om die producten te vinden die wij niet hebben.
 

Stylingplan:

Kiezen jullie voor een volledige styling door En Tout Coeur, dan maken we op basis van ons kennismakingsgesprek een moodboard. Dit moodboard werken we uit in een stylingplan binnen jullie budget. Wij zorgen voor de materialen en zorgen ervoor dat alles opgebouwd en opgeruimd wordt.

Jullie hebben alles zelf voorbereid maar willen toch graag de hulp van En Tout Coeur voor de opbouw en het opruimen? Dat kan, we helpen jullie graag! Elk bruidspaar verdient een zorgeloze dag! Naast de styling kunnen jullie ons verder ook inhuren voor de volledige planning of als ceremoniemeester Meer info vinden jullie hierover in de rubriek ‘Weddingplanning’.Album Styling

Klanten aan het woord

Carline De Vos
2016-08-14, 00:00
Elke, het was super, heel mooi in de kerk, en de ceremonie was tip top, mercitjes xxxx
Sandra Geert Lippens Dessomviele
2016-08-24, 00:00
Wij kunnen en tout coeur aan iedereen aanbevelen als je een schitterende dag wilt beleven !!! Professionaliteit ten top !!!
Evelien Seminck
2016-11-11, 00:00
10 september was voor ons een onvergetelijke dag en daar heeft "en tout coeur" voor gezorgd dat wij volop konden genieten en nog steeds nagenieten! … read more

Login

Volg ons op Facebook