VerhuurMooie accessoires maken een feest compleet.

Verhuur

Mooie accessoires maken een feest compleet. Heb je aankleding nodig, vintage servies of decoratie voor in de kerk of ceremonie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast het realiseren van totale aankleding, verhuren wij ook onze spullen voor DIY-huwelijken. We hebben ondertussen al heel veel leuke spullen in verhuur die jullie dag nog net dat tikkeltje leuker maken.

We hebben de spulletjes gegroepeerd per thema. We zijn steeds op zoek naar nieuwe spullen, vind je niet wat je zoekt, aarzel dan niet om ons te contacteren. We hebben het misschien ondertussen wel al in ons bezit!

Wil je onze spullen huren?

Wij hebben de afgelopen heel wat materiaal verzameld tijdens het stylen van prachtige huwelijken en events.

Het huren van leuke spullen en decoraties voor jullie bruiloft zal ervoor zorgen dat jullie huwelijk echt ‘jullie’ wordt.  Zorg ervoor dat ze mooi passen binnen jullie thema en jullie persoonlijke smaak!

Als we nog niet hebben wat jullie zoeken, kunnen wij altijd creeëren of zoeken naar een andere leverancier.

Naast het verhuren van decoratie helpen we jullie graag met de styling van jullie bruiloft.  De decoratiespullen zijn eveneens te huur voor een feest, event of fotoshoot!

De prijzen in de verhuurshop zijn inclusief BTW en voor een verhuurperiode van 4 dagen (bijvoorbeeld van vrijdag tot maandag).  De decoratie wordt afgehaald bij En Tout Coeur maar kan tegen vergoeding ook ter plaatste gebracht worden. 

 

Klanten aan het woord

Carline De Vos
2016-08-14, 00:00
Elke, het was super, heel mooi in de kerk, en de ceremonie was tip top, mercitjes xxxx
Sandra Geert Lippens Dessomviele
2016-08-24, 00:00
Wij kunnen en tout coeur aan iedereen aanbevelen als je een schitterende dag wilt beleven !!! Professionaliteit ten top !!!
Evelien Seminck
2016-11-11, 00:00
10 september was voor ons een onvergetelijke dag en daar heeft "en tout coeur" voor gezorgd dat wij volop konden genieten en nog steeds nagenieten! … read more

Login

Volg ons op Facebook