And so the adventure begins …

De eerste stap is gezet, jullie gaan trouwen!  Bij de organisatie van een bruiloft komt heel veel kijken.  Er is zijn zoveel stijlen en zo veel keuze dat je soms door het bos de bomen niet meer ziet. 
Wij begeleiden jullie graag van A tot Z in het plannen van jullie bruiloft, samen maken we jullie ‘droomdag’. Van locatie kiezen tot de aankleding van de kerk of ceremonie, wij coördineren alle voorbereidingen én de dag zelf.  We werken samen met de meest toffe leveranciers en zorgen voor een vlekkeloze organisatie waardoor jullie enkel moeten genieten!

Na een kennismakingsgesprek (met taart!) stellen we een op maat gemaakte offerte op.  We starten de voorbereidingen met een moodboard waarop het weddingplan wordt gebaseerd.  Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk, dus jullie mogen ons zo vaak als jullie wensen contacteren.  Wij bewaken het budget en maken uiteraard de nodige draaiboeken!

Grand Coeur - dit is een basispakket.  Het pakket kan natuurlijk aangepast of uitgebreid worden naar jullie wensen en verlangens, het is jullie mooiste dag!
Petit Coeur - misschien hebben jullie al zelf heel veel werk gestoken in de voorbereiding van jullie bruiloft en hebben jullie enkel nood aan iemand die de hele dag coördineert en begeleidt zodat jullie harde werk perfect wordt uitgevoerd.  Denk maar aan het aansturen van de verschillende leveranciers, de juiste decoratie op de juiste plaats, het ontvangen van de gasten of het aannemen van cadeaus.  Zo kunnen jullie ongestoord genieten zonder beroep te moeten doen op familie of vrienden.
Wij nemen graag deze taken van jullie over met onze petit-coeur-service.
We bekijken samen jullie voorbereidingen en gieten alles samen een in draaiboek.